➭ Ditulis Oleh : 
admin
➭ Kategori :

Banking Online BSN (MyBSN)

Dikeluarkan Pada : 
December 11, 2022

BSN Online merupakan sebuah platform "internet banking" yang dibina oleh Bank Simpanan Nasional bagi memudahkan pengguna untuk membuat sebarang check balance, transfer, dan sebagainya.

MyBSN pula merupakan seingkatan alamat url yang dinamakan untuk sebarang login, register atau apa sahaja urusan yang melibatkan bank simpanan nasional boleh dilakukan pada lama tersebut.

Contoh Mybsn

Untuk "Register BSN Online" anda hanya perlu ke laman registration mybsn utk melakukna pendaftaran. Anda hanya perlu ada akaun untuk mendaftar sebagai pengguna mybsn online ini.

Jika anda belum ada sebarang akaun, anda boleh membuka akaun di BSN near me yang bermaksud cawangan berdekatan anda.

Jika anda sudah ada akaun dan sudah mempunyai BSN Online, anda hanya perlu log in bsn seperti biasa sahaja di https://www.mybsn.com.my/ pastikan setiap link (url) yang anda masuk adalah yang original dari BSN, jika tidak anda kemungkinan akan memasuki lamna tidak sepatutnya.

Kesimpulanya, platform banking online seperti BSN yang memudahkan orang ramai pastinya diperlukan pada masa kini bagi memudahkan urusan harian pengguna. Jadilah pengguna bijak dalam menggunakan sebarang applikasi di talian, semoga bermanfaat.

Sebarang bantuan boleh lihat di BSN Customer Service sebagai rujukan tambahan anda

Sumber :
bsn
mybsn


January 25, 2023
BAP 2023 Cara Tuntut Bantuan Awal Persekolahan RM150 DISNI!!

Bantuan awal persekolahan BAP merupakan bantuan RM150 yang akan diberikan terus kepada murid oleh pihak sekolah masing-masing. BAP diberikan adalah bertujuan bagi meringakan beban perbelanjaan anak-anak yang masih bersekolah dimana beban tersrbut ditangung oleh ibu bapa atau penjaga di awal tahun amnya. Pembayaran secara one-off sebanyak RM150 disalurlan kepada semua murid bermula dari Tahun 1 […]

Read More
January 17, 2023
Sumbangan Tunai Rahmah STR 2023 - Semak Disini

Sumbangan Tunai Rahmah STR merupakan penjenamaan semula BKM yang lepas yamg diumukan oleh Perdana Menteri Malaysia dalam program tunai bantuan untuk b40 dan kebawah. Menurut perdana menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim penjenamaan semula bantuan ini selaras dengan konsep 'payung rahmah' sebagai induk kepada bantuan-bantuan lain selepas ini. BTR ke STR Sebenarnya? Pada mulanya kami anggap […]

Read More
January 16, 2023
RASMI : Semak Sekarang! Bantuan Tunai Rakyat 2023 Sudah Di Kreditkan

Goods news untuk harini, umum kita ketahui Bantuan Tunai Rakyat akam dikreditkan kepada akaun penerima bermula bulan Januari 2023. Rata-rata penerima bantuan sebelum ini menunggu tarikh bilakah duit btr akam dkreditkan. Namun, ada berita gembira sejak malam tadi di laman sosial facebook ada yang berkongsi duit bantuan telah pun masuk ke akuan. Duit Bantuan BTR […]

Read More
™Trademark ©Copyright 2023 All rights reserved
Privacy Policy | Terms & Conditions | Cookies ConsentContact Us
Disclaimer: Legal information is not legal advice, read the disclaimer.