➭ Ditulis Oleh : 
admin
➭ Kategori :

SPLKPM Modul Individu Kredit Mata Su LDP

Dikeluarkan Pada : 
December 18, 2022

SPLKPM merupakan sistem pengurusan latihan yang dibangunkan oleh kementerian pendidikan malaysia bagi memudahkan guru-guru di peringkat persekolahan mengemaskini kursus latihan.

Setiap kursus, webinar, dan juga sumbangan akan ada kredit mata. splkpm guru inilah membantu anda untuk keyin atau submit kepada su ldp.

SPLKPM

Ada yang daftar webinar sendiri akan tetapi sijil tidak disediakan untuk su ldp untuk buat pengesahan. Penyelesaian dari masalah diatas anda boleh "print screen" atau " screen shoot" daftar kehadiran webinar yang anda tonton sebagai eviden dan su akan sahkan.

Dengan splkpm login modul individu pula merupakan bahagian kegunaan kumpulan pelaksana untuk merekod aktiviti LDP DAN PBB dan kedua dua yang didaftarkan menerusi model ini perlu disahkna diperingkat suldp seperti penceritaan pada perenggan diatas tadi.

Selain itu, untuk merekod aktiviti plc (Profesional Learning Community) anda hanya perlu login splkpm modul individu dan masuk pada senarai plc dan tambah baru. Isi hingga selesai dan akan diterima oleh admin splkm. Selepas dari itu anda akan dapat mata kredit.

Untuk lebih mendalam tentang ini, ansa boleh rujuk manual splkpm disini, disini segala tutorial dalam bentuk lebih detail ditunjukan bagi memudahkan anda.


January 25, 2023
BAP 2023 Cara Tuntut Bantuan Awal Persekolahan RM150 DISNI!!

Bantuan awal persekolahan BAP merupakan bantuan RM150 yang akan diberikan terus kepada murid oleh pihak sekolah masing-masing. BAP diberikan adalah bertujuan bagi meringakan beban perbelanjaan anak-anak yang masih bersekolah dimana beban tersrbut ditangung oleh ibu bapa atau penjaga di awal tahun amnya. Pembayaran secara one-off sebanyak RM150 disalurlan kepada semua murid bermula dari Tahun 1 […]

Read More
January 17, 2023
Sumbangan Tunai Rahmah STR 2023 - Semak Disini

Sumbangan Tunai Rahmah STR merupakan penjenamaan semula BKM yang lepas yamg diumukan oleh Perdana Menteri Malaysia dalam program tunai bantuan untuk b40 dan kebawah. Menurut perdana menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim penjenamaan semula bantuan ini selaras dengan konsep 'payung rahmah' sebagai induk kepada bantuan-bantuan lain selepas ini. BTR ke STR Sebenarnya? Pada mulanya kami anggap […]

Read More
January 16, 2023
RASMI : Semak Sekarang! Bantuan Tunai Rakyat 2023 Sudah Di Kreditkan

Goods news untuk harini, umum kita ketahui Bantuan Tunai Rakyat akam dikreditkan kepada akaun penerima bermula bulan Januari 2023. Rata-rata penerima bantuan sebelum ini menunggu tarikh bilakah duit btr akam dkreditkan. Namun, ada berita gembira sejak malam tadi di laman sosial facebook ada yang berkongsi duit bantuan telah pun masuk ke akuan. Duit Bantuan BTR […]

Read More
™Trademark ©Copyright 2023 All rights reserved
Privacy Policy | Terms & Conditions | Cookies ConsentContact Us
Disclaimer: Legal information is not legal advice, read the disclaimer.